Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în Marea Britanie: 34 de cazuri noi de coronavirus, iar Guvernul anunță că se așteaptă la o EPIDEMIE și decese

Facebook
coronavirus

Ministerul Sănătăţii din Marea Britanie a anunţat că au fost confirmate 34 de cazuri noi de infecţie cu Covid-19, cel mai mare număr într-o singură zi raportat în Regatul Unit. Bilanţul total al britanicilor îmbolnăviţi a urcat astfel la 85, anunță MEDIAFAX.

Cazurile noi au fost anunţate la câteva ore după ce Chris Witty, consilierul medical şef al guvernului britanic, a avertizat că o epidemie este probabilă şi că autorităţile se aşteaptă şi la decese.

Citește și: Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

„Este important ca guvernul şi societatea să se pregătească pentru cel mai rău scenariu posibil. Asta înseamă să plecăm de la posibilitatea ca până la 20 la sută din populaţie să fie bolnavă la un anumit moment”, a spus Chris Whitty, consilierul medical şef al guvernului britanic, potrivit News.sky.com.

În probabilitatea celui mai rău scenariu, Marea Britanie va închide şcolile şi birourile de stat pentru două luni. În spitalele publice, operaţiile care nu sunt urgente vor fi amânate, poliţia se va ocupa doar de infracţiunile grave, iar armata ar putea fi chemată pentru a restabili ordinea publică.

Citește și: Scandal între deputatul Ungureanu și ministrul Costache în timpul audierilor : ‘Speram să nu deveniți politician’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.