Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc în showbiz! Cunoscut cântăreț, condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare. Sentinţa este definitivă

Citynews Bistrita
raoul

Cunoscutul artist Raoul a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce în urmă cu ceva timp a fost prins conducând fără permis.

Judecătorii au emis o hotărâre definitivă. Ce-i drept, pedeapsa este cu suspendare, dar cântăreţul are o întreagă listă de obligaţii de care trebuie să se achite, informează Cancan.ro.

Raoul a primit o amendă în valoare de 20.000 de lei cuantificată în zile-amendă. Mai exact, magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au obligat să presteze muncă în folosul comunităţii, echivalând o zi cu 100 de lei, asta însemnând că avea de îndeplinit 200 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria din localitatea de domiciliu.

Raoul, pe numele său din buletin BORLEA RAREŞ CORNEL, se consideră nevinovat şi a făcut apel, iar decizia de la tribunal ar putea să fie considerată ceva mai indulgentă . Asta pentru că a fost condamnat la închisoare cu suspendare, iar zilele de muncă în folosul comunităţii s-au redus. Sentința potrivit evidenţei informatizate a Ministerului Justiţiei este următoarea:

Fost ministru, amenințat în Parlament: Plic suspect, în biroul lui Florin Iordache

”Condamnă pe inculpat la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. În baza prevederilor art. 91 Cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicată inculpatului pe un termen de supraveghere de 2 ani şi care începe să curgă de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, conform art. 92 alin.1,2 Cod penal”, este decizia instanţei.

ALERTĂ - Denunțătorul din dosarul TelDrum, audiat la DNA

Magistraţii au mai stabilit însă o serie de obligaţii pentru Raoul, pe care, dacă nu le va îndeplini, va ajunge la închisoare.

”Să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, la datele fixate de acesta; b) să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăseşte 8 zile, precum şi întoarcerea; c) să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; d) să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă. În baza art. 93 alin.2 lit.b şi d Cod penal impune condamnatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulate de serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate şi să nu părăsească teritoriul României fără acordul instanţei.”

Raoul are de prestat 60 de zile de muncă fără plată.

Cele 200 de zile de muncă în folosul comunităţii s-au redus considerabil:

”Condamnatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 zile, în cadrul Primăriei municipiului Turda, judeţ Cluj sau la Primăria comunei Feleacu, judeţ Cluj, în afară de cazul în care starea de sănătate nu-i permite prestarea respectivei munci.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.