Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în sportul românesc: Un alt sportiv calificat la Olimpiadă a fost prins DOPAT

doping

Sportul românesc suferă un nou șoc după ce un sportiv calificat la Olimpiadă a fost depistat dopat! Este vorba despre maratonistul Nicolae Soare, calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. El a fost depistat pozitiv cu meldonium, anunță Agerpres.

Sursa citată notează că informația a fost oferită de secretarul general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Ioan Dobrescu.

Citește și: Gigi Becali o să TURBEZE: Fiica sa, goală la mare / FOTO HOT

"Am primit acum de la ANAD (Agenția Naționala Anti-Doping) o adresă în care suntem informați că Nicolae Soare a fost depistat pozitiv cu meldonium.

Nu am reținut exact la ce concurs, dar aproape că nici nu e important. Din păcate, iată că poziția COSR, toleranță zero față de sportivii dopați, este corectă", a spus Dobrescu conform Agerpres.

Citește și: Două concurente la Miss s-au luat la bătaie, pe scenă / VIDEO

În ultimele luni mai mulți sportivi români de la atletism și kaiac-canoe au fost depistați pozitiv cu meldonium și hormoni de creștere.

Leonid Carp (canoe simplu și canoe dublu), Andrei Ștefan Strat (canoe dublu), Elena Meroniac (kaiac dublu) și echipajul de kaiac 4, format din Traian Neagu, Cătălin Turceag, Daniel Burciu și Petruș Gavrilă, sunt sportivii care au fost depistați pozitiv în aprilie la meldonium, în timp ce Liviu Dumitrescu (canoe dublu) a fost pozitiv la hormoni de creștere. La atletism, Mihai Donisan, Claudia Ștef și Mirela Lavric sunt cazurile pozitive la meldonium. Lor li se adaugă și Lucian Bute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.