Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC la Budapesta: Se dă vina pe UE pentru atentatul de la Manchester

ungaria-steag

Un lider al partidului conservator Fidesz, aflat la guvernare în Ungaria, a declarat că de vină pentru atentatul terorist de luni seară de la Manchester, în care și-au pierdut viața 22 de oameni, sunt politicile migraționiste ale Uniunii Europene, informează EFE, care amintește că presupusul autor al atacului din Manchester s-a născut în Marea Britanie.

'Este de neînțeles de ce liderii europeni nu-și dau seama ce se întâmplă în Europa. Câți nevinovați mai trebuie să moară pentru a-și reconsidera politicile care ne-au adus aici?', s-a întrebat marți Lajos Kósa, liderul grupului parlamentar al Fidesz, citat miercuri de portalul de știri magyaridok, scrie agerpres.ro.

Citește și: Tom Cruise anunță un nou film Top Gun

Kósa a susținut că terorismul începe atunci când teroriștii pătrund în Europa ilegal și nu când detonează o bombă și i-a criticat pe cei 'care îi sprijină și îi ajută să intre și să se deplaseze pe continentul european'.

Poliția britanică l-a identificat pe autorul atacului din Manchester drept Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani, născut la Manchester, fiu al unor libieni care s-au refugiat în Marea Britanie pentru a scăpa de dictatura lui Muammar Gaddafi.

Citește și: Investigație marca RISE PROJECT: Cum a fost privatizat Bucureștiul

Pe de altă parte, ministrul de externe ungar Péter Szijjártó a declarat că 'toate politicile europene trebuie să se concentreze pe restabilirea securității Europei și a europenilor'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.