Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC pentru foștii angajați ai SRI - În 2018, pensiile speciale LE-AU SCĂZUT

www.profit.ro
SRI

An complicat pentru foștii angajați ai SRI, ale căror pensii s-au diminuat în 2018 față de 2017.  Pensia de serviciu medie, plătită de Casa de Pensii Sectorială (CPS) a SRI în 2018, a ajuns la 5.035 lei brut şi e cu circa 5,5% mai mică decât în 2017.

Casa de Pensii Sectorială a SRI a plătit pensii de serviciu pentru 10.311 oameni în luna decembrie 2018, în creştere nesemnificativă faţă de lunile precedente, rezultă din datele pe care SRI le-a transmis pentru Economica. net.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

Pensiile de serviciu din Serviciile Secrete au costat peste 622 de milioane de lei în 2018 şi sunt plătite doar de la bugetul de stat, adică din banii tuturor contribuabililor din România. Profesioniştii din Serviciile Secrete au avut, în medie, pensie de serviciu de peste 5.000 de lei brut în 2018, cu 5,5% mai mică decât în 2017, arată informaţiile comunicate exclusiv pentru Economica de SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.