Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT - Ce caută un poster cu Nicolae și Elena Ceaușescu la metroul din Moscova

ZF.ro
Nicolae Ceausescu

Un poster în care apar Nicolae şi Elena Ceauşescu în costum de baie a fost fotografiat de o călătoare în metroul din Moscova, potrivit observator.tv.

Femeia spune că trenurile din Moscova au diferite imagini tematice, cu eroi ai neamului sau diferite personalităţi din istorie care au contribuit la faima Rusiei, de-a lungul timpului, însă a rămas siderată să constate că cineva a considerat necesar să-l pună pe geamul metroului pe dictatorul român, în costum de baie.

"Nicolae și Elena Ceaușescu în costume de baie, în metroul din Moscova! Nu mi-a venit să cred! Mi-ar plăcea să-l văd pe "geniul" care s-a gândit la așa ceva", scris femeia pe Facebook.

Comentariile au început să curgă la postare, mai multe persoane întrebând dacă la descrierea pozei se menţionează că Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost executaţi, declarându-se oripilaţi de eveniment.

Totuşi, alte persoane au precizat că posterul respectiv nu este lipit de vreo oficialitate, dar nici nu este vreo greşeală, dând exemple şi de alte postere pe care le-a observat în metroul din Moscova, toate urmărind teme similare, cu dictatori care au sfârşit executaţi: Muammar Gaddafi sau Saddam Hussein.

Poster cu Nicolae şi Elena Ceauşescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.