Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Cristian Lazăr, procurorul care l-a scăpat pe Klaus Iohannis de un mare dosar, a făcut un accident în care A MURIT o grefieră

breaking news stiripesurse.ro

Cristian Lazăr este procurorul care a emis neînceperea urmăririi penale într-un dosar de conflict de interese care îl viza pe Klaus Iohannis! Antena 3 a difuzat, luni seara, o informație conform căreia pe când era procuror la Timișoara a făcut un accident de mașină.

REACȚIA dură a soțului grefierei ucise

Antena 3 dezvăluie că Lazăr a băut și a condus autovehiculul în care mai erau două persoane. Din cauza consumului de alcool, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp. Una dintre persoanele din mașină, o grefieră, a  fost prioectată prin parbriz și a murit.

Citește și: A demisionat din partid și va candida la prezidențiale! Despre cine e vorba

Totul s-a întâmplat în urmă cu 17 ani, pe 3 decembrie 2001. În 2002 a fost pus sub învinuire pentru ucidere din culpă, dosarul fiind instrumentat la PCA Timisoara. În 2004, s-a cerut aviz pentru trimiterea în judecată. Ministrul Justiției de atunci, Cristian Diaconescu, a respins cerera, iar procurorul care facea dosarul l-a închis.

În prezent, Cristian Lazăr instrmentează, la Parchetul General, dosarul privind casele familiei Iohannis, cauză în care Carmen Iohannis va fi audiată joi.

Citește și: Prețul acestor alimente și servicii a explodat! Anunț de ultimă oră

Numele procurorului Cristian Lazăr a apărut de mai multe ori în spațiul public în ultima perioadă în condițiile în care el este cel care a dispus neînceperea urmăririi penale pentru președintele Klaus Iohannis într-un dosar, pe vremea când acesta era primar al Sibiului, iar rezoluția de clasare a respectivei cauze a apărut, potrivit ministrului Justiției Tudorel Toader, la dosarul de candidatură de la minister al actualului procuror general al României, Augustin Lazăr, numit ulterior de Klaus Iohannis în funcție. Cristian Lazăr a candidat și pentru conducerea Direcției Naționale Anticorupție, după revocarea Laurei Codruța Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.