ȘOCANT! Cum împiedică producătorii DECOLORAREA alimentelor

Autor: Florin Pușcaș

Publicat: 29-03-2017

Actualizat: 29-03-2017

Article thumbnail

Sursă foto: stiripesurse.ro

Se pare că producătorii de produse alimentare și oamenii de știință încearcă să facă alimentele mai puțin reale și mai mult nesănătoase. Dar, haideți să facem apel la memorie… Mai întâi, au fost introduse în procesul de fabricație două procedee noi: omogenizarea și pasteurizarea; s-a trecut apoi la adăugarea de coloranți artificiali, arome și tot felul de conservanți; au urnat organismele modificate genetic. Acum avem nanoparticulele.

Când auzi de nanoparticule, involuntar te gândești la filme SF. Dacă însă le pui alături de ultimul covrig sau gogoașă pe care le-ai mâncat, parcă nu mai sună atât de bine. Ce sunt de fapt, nanoparticulele: Sunt ele periculoase pentru organismul uman? Sau organismul nostru nu este afectat de folosirea lor în alimentație?

Vezi continuarea pe exquis.ro!

Google News
Explorează subiectul
Comentează
Articole Similare
Parteneri