Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Octavian Ilișoi, liderul ALDE Suceava, după decizia preşedintelui: 'De 1 Aprilie, Klaus Iohannis face un mare anunț'

alde.ro
alde

Octavian Ilișoi, președinte ALDE Suceava, reacţionează la decizia preşedintelui Iohannis de a retrage decoraţie Spitalului Judeţean Suceava. Liderul ALDE îi recomandă lui Iohannis o baie de mulţime la Suceava.

"De 1 Aprilie, Klaus Iohannis face un mare anunț: a retras decorația oferită anul trecut Spitalului Județean de Urgență din Suceava! Iohannis s-a decis să o joace tare! O așa măsură e „extrem de dură”. Știți care e singurul efect al deciziei lui Iohannis? Când o să moară spitalul nu o să mai fie îngropat cu onoruri militare! Bravo, domnule Iohannis, o măsură pe care milioane de români o așteptau! Mai bine mergeți printre suceveni dle Iohannis pentru o baie de mulțime așa cum vi le organiza Flutur anul trecut!", scrie Ilişoi pe Facebook.

Concret, Iohannis a retras decoraţia oferită anul trecut Spitalului Judeţean din Suceava, în contextul scandalului privind cadrele medicale de acolo, dar şi a numărului mare de infectări. Peste 630 de cazuri de diagnosticări cu coronavirus au fost înregistrate în Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.