Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Octavian Jurma știe de ce a fost înlăturat Valeriu Gheorghiță: 'Războiul este și o diversiune utilă pentru politicienii care căutau de mult un pretext'

Facebook
Octavian Jurma

Colonelul doctor Valeriu Gheorghiţă, fostul coordonator al campaniei de vaccinare, a preluat, începând cu 1 martie, funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă "Prof. dr. Agrippa Ionescu".  El a fost implicat în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

Epidemiologul Octavian Jurma dă vina pe războiul din Ucraina pentru înlocuirea lui Valeriu Gheorghiță. Într-o postare de pe Facebook, Jurna consideră că invazia Rusiei în Ucraina reprezintă o „diversiune” pentru politicienii care  „căutau de mult un pretext să abandoneze monitorizarea pandemiei”.

„Este ca o explozie de informatii imposibil de ignorat care estompeaza totul, inlcusiv pandemia. Razboiul este si o diversiune utila pentru politicienii care cautau de mult un pretext sa abandoneze monitorizarea pandemiei. Nu ma mir ca l-au marginalizat pe Gheorghita, a fost mult mai putin dispus sa recite lozincile politice in ultima vreme si campania de vaccinare a fost complet abandonata odata cu certificatul verde”, a spus Octavian Jurma, pe pagina sa de Facebook.

România a ridicat starea de alertă începând cu 9 martie 2022. Masca de protecție nu mai este obligatorie în niciun loc, accesul în centrele comerciale este permis fără certificat verde, iar formularul PLF nu mai este necesar la intrarea în țară.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.