Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ocupat cu tăierea panglicilor, Iohannis şi-a trimis doar consilierul la sărbătoarea Anului Nou Evreiesc

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul Anului Nou evreiesc. Fiind plecat în Mureş, să inaugureze o porţiune de autostradă, preşedintele şi-a trimis un consilier la Templul Coral.

În mesajul care a fost prezentat de către consilierul prezidenţial Sergiu Nistor, în cadrul ceremoniei desfăşurate la Templul Coral din Bucureşti, şeful statului adresează, la început de An Nou evreiesc, conducerii Federaţiei Comunităţilor Evreieşti şi membrilor acestora "calde felicitări, urări de sănătate, prosperitate, bucurie şi împlinire spirituală''.

"În acest an dificil, în care comunităţile evreieşti din România au participat la efortul comun de a salva vieţi, Roş Haşana ne oferă prilejul de a reflecta asupra legăturilor noastre de solidaritate şi de a le reînnoi prin empatie, compasiune şi ajutor reciproc. Sărbătorirea Anului Nou evreiesc este astăzi, mai mult decât oricând, o ocazie în plus pentru a ne întări prin cunoaştere, încredere şi dialog, în spiritul toleranţei şi al preţuirii reciproce. Vă doresc ca Anul Nou evreiesc să vă sporească în credinţă şi să vă inspire în proiectele comunităţilor din care faceţi parte, de a căror realizare se bucură întreaga societate românească. 'Shana Tova!'", spune preşedintele Iohannis în mesaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.