Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul autoturismului căzut într-un râu din Vaslui, a condus în stare de ebrietate

SAJ Vaslui
accident vaslui

Conducătorul autoturismului căzut într-un râu, în noapte de duminică spre luni, se afla în stare de ebrietate, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat că un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de către un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din comuna Deleşti, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia râului Racova. În urma evenimentului rutier, au fost vătămate cinci persoane, conducătorul auto şi patru pasageri, bărbaţi cu vârste între 17 şi 27 de ani, transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este deţinător de permis de conducere din iulie 2020. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, conform Agerpres.

Cinci bărbaţi au fost răniţi, în noaptea de duminică spre luni, după ce autoturismul cu care circulau a căzut într-un râu, în localitatea Oprişiţa, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

La locul producerii accidentului s-au deplasat două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.