Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofițerii de la serviciul secret al MAI depun mărturie împotriva lui Gabriel Oprea cu o condiție

oprea

Se complica lucrurile in dosarul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea. Ofiteri de la Directia de Informatii si Protectie Interna depun marturie impotriva demnitarului, dar si impotriva fostului lor sef direct, cercetat in dosar, chestorul Gheorghe Nicolae.

Este vorba despre audieri mai putin obisnuite. Ofiteri de la Directia de Informatii si Protectie Interna, serviciul secret al Ministerului de Interne, cei care de altfel pare sa fi declansat aceasta investigatie spectaculoasa, au acceptat sa fie audiati, sa depuna noi marturii, cu o singura conditie: sa fie martori cu identitate protejata.

CITEȘTE ȘI: Noi IMAGINI INCENDIARE cu profesoara de geografie din Iași care face videochat / VIDEO

Asa ca toti cei implicati in dosar nu pot sti cine depune marturie, cine ofera aceste informatii anchetatorilor, insa aud cu cu urechile lor prin sistemul audio-video ce anume au de spus in legatura cu aceste suspiciuni de coruptie.

Sunt, asadar, principalii martori ai acuzarii in acest dosar in care, pe de o parte, fostul sef al DIPI, chestorul Gheorghe Nicolae, este suspectat de deturnare de fonduri, iar fostul ministru de interne Oprea de abuz in serviciu.

Citește și: Povești după moarte: Interlopul Fane Spoitoru i-a luat, unui celebru milionar, o avere la table

Este vorba despre o posibila finantare nelegala a Ministerului de Interne, la cererea acestui serviciu, dar nu pentru a folosi banii in cadrul operatiunilor de depistare a infractiunilor de coruptie, ci pentru a achizitiona, la vremea respectiva, un autoturism de lux, o masina de serviciu pentru Gabriel Oprea, acuzatii pe care fostul demnitar le-a respins categoric.

Asadar, ancheta merge inainte, un lucru este cert: avocatii care asista la aceasta procedura cred la mijloc este vorba de un conflict intern in Directia de Informatii si Protectie Interna.

CITEȘTE ȘI: Nu ai mai văzut așa ceva: Trupul neînsuflețit al lui Fane Spoitoru a fost depus pe…STADION / VIDEO

Ramane de vazut in ce masura aceste marturii vor determina ca cei 4 acuzati – Gabriel Oprea, Gheorghe Nicolae si alti doi fosti membri DIPI, sa fie trimisi in judecata, respectiv sa determine o decizie definitiva de condamnare, informează PRO TV.

Citește și: Tăriceanu a rupt tăcerea la ieșirea de la DNA: Mi-am făcut datoria / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.