Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofițerul CIA care l-a DENUNȚAT pe Donald Trump este în PERICOL: Se solicită PROTECȚIE de la Camera Reprezentanților și Senat

Agerpres
Donald Trump

Avocații ofițerului de securitate care l-a reclamat pe președintele SUA, Donald Trump, pentru conținutul conversației telefonice cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, atenționează că retorica liderului american l-ar pune în pericol pe clientul lor, relatează cotidianul The Guardian, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului! Solicitare de ultim moment către Viorica Dăncilă .

Andrew Balkaj, avocatul principal ce apără poziția ofițerului de securitate care a reclamat atitudinea președintelui american în discuția cu șeful de stat ucrainean, a cărui identitate este confidențială, avertizează autoritățile de la Washington asupra faptului că remarcile publice făcute de Donald Trump amenință siguranța clientului lor.

Într-o scrisoare oficială adresată directorului Securității Naționale americane, Josph Maguire, avocatul Balkaj și-a exprimat „îngrijorarea legată de clientul” său, ca urmare a agresivității afirmațiilor emise de Trump.

Complementar, într-un document similar, Andrew Balkaj solicită Camerei Reprezentanților și Senatului american „să acționeze în favoarea protecției acuzatorului”, statuând faptul că „acesta este un sistem protejat, în care răzbunarea, directă sau indusă, nu este permisă”.

Citește și: Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

Reacțiile avocaților acționând pentru protecția agentului de securitate vin ca răspuns la declarațiile publice făcute de președintele Trump în legătură cu identitatea și acțiunea ofițerului. „Îmi doresc să-l cunosc pe cel care m-a acuzat, cu atât mai mult cu cât acest acuzator...a prezentat conversația perfectă cu un lider străin într-o modalitate inadecvată și frauduloasă”, a comunicat Donald Trump prin intermediul unei postări pe platforma Twitter.

Donald Trump este suspectat că ar fi cerut Ucrainei investigarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.