Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial! Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj: 'Îi urăm bun venit şi multă baftă în Gruia'

www.prosport.ro
Dan Petrescu

CFR Cluj a anunţat, vineri, că tehnicianul Dan Petrescu a revenit la echipa campioană, el semnând un contract pe trei sezoane, relatează News.ro.

Citește și: Simona Halep - Taylor Townsend, în Turul II La Miami - Organizatorii au anunțat ora meciului

“Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Dan Petrescu, antrenorul care a cucerit ultimul titlu de campioană cu CFR Cluj, revine pe banca echipei noastre! Petrescu a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formaţia campioană. Noi, toţi cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” şi multă baftă în Gruia! Organizare exemplară în joc, o defensivă de fier şi un atac extrem de eficient, acestea au fost calităţile pe care Dan Petrescu le-a imprimat echipei noastre în sezonul în care a cucerit cel mai important trofeu intern”, se arată pe site-ul grupării clujene.

Alin Minteuan, care a asigurat interimatul la conducerea tehnică după despărţirea de Antonio Conceicao, va fi secundul lui Dan Petrescu.

În sezonul 2017-2018, cu Dan Petrescu antrenor, CFR Cluj a câştigat cel de-al patrulea titlu de campioană din istorie şi a avut un sezon de excepţie, înregistrând 23 de victorii, 10 egaluri şi doar trei înfrângeri. Sub comanda sa, CFR nu a suferit nicio înfrângere în play-off, performanţă reuşită în premieră în Liga I şi a bifat 22 de partide fără gol primit în întreg sezonul.

De asemenea, în sezonul 2017-2018, CFR Cluj a terminat campionatul neînvinsă pe teren propriu, cu 13 victorii şi cinci remize.

Ultima dată, Petrescu a antrenat echipa chineză Guizhou Hengfeng.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.