Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial: meciul din Supercupa Italiei, Juventus - AC Milan, se va juca pe stadionul King Abdullah Sports City în orașul Jeddah din Arabia Saudită

Fotbal
minifotbal

Italienii au făcut anunțul oficial. S-au stabilit dată și locul pentru disputarea primului trofeu din sezonul 2018-2019, Supercupa Italiei, informează Mediafax.

Potrivit gazzetta.it, partida se va juca în orașul Jeddah din Arabia Saudită. Meciul va fi între Juventus, câștigătoarea ultimului titlu în Serie A, și AC Milan, finalista din Cupa Italiei, echipă pe care bianconerii au învins-o categoric cu scorul de 4-0.

Citește și: Ivorianul Abdel Diarra ar urma să ajungă la Dinamo (presă)

Miercuri, 16 ianuarie 2019, de la ora 21:30 (n.red. - ora locală a României) pe stadionul King Abdullah Sports City, care are o capacitate de 62.345 de locuri cele două formații se vor întâlni pentru a doua oară în acest sezon. În etapa a 12-a din Serie A, Juventus a câștigat cu 2-0, în deplasare la Milano, pe stadionul Giuseppe Meazza.

Referitor la Supercupa Italiei, desfășurată în Arabia Saudită, nu vor fi modificări față de alte finale. Dacă după cele 90 de minute regulamentare, tabela va arăta egalitate, vor urma două reprize a câte 15 minute. În cazul în care niciuna dintre cele două echipe nu vor reuși să marcheze se va ajunge la lovituri de departajare. Mai mult de atât, la această partidă vor fi folosite tehnologia Goal Line (n.red. - o metodă care decide dacă un gol este valid sau nu) și arbitrajul video (n.red. - VAR)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.