Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Mircea Lucescu a fost DEMIS, dar a plecat cu o AVERE din Turcia: 'Le mulțumesc pentru că au crezut în mine şi m-au susţinut'

Mircea Lucescu

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat, luni, pe site-ul oficial, încetarea raporturilor contractuale cu selecţionerul Mircea Lucescu, de comun acord cu acesta.

“Îi mulţumim lui Mircea Lucescu”, notează tff.org, care menţionează că Lucescu a avut astăzi o întrevedere cu membrii Consiliului de Conducere al federaţiei, în urma căreia cele două părţi au luat decizia de a se despărţi. “Federaţia Turcă de Fotbal îi mulţumeşte lui Mircea Lucescu pentru activitatea depusă în sprijinul fotbalului turc şi pentru interesul pe care l-a arătat în privinţa tinerilor jucători pentru formarea unei echipe de viitor şi îi urăm success în carieră”, se arată pe site-ul tff.org.

Citește și: Vești bune pentru Cristi Borcea! Cum ar putea scăpa de închisoare

Mircea Lucescu a declarat că se desparte de echipa naţională pentru a deschide calea unui nou antrenor, în perspectiva preliminariilor Campionatului European. “Consider că am încheiat activitatea pe care o începusem cu scopul înnoirii şi întineririi lotului echipei naţionale a Turciei. Am luat această decizie (n.r. – a despărţirii) de comun acord, înainte de preliminariile Campionatului European din 2020, pentru a deschide calea noului antrenor. Le mulţumesc preşedintelui Yildirim Demiroren şi membrilor Consiliului de Conducere pentru că au crezut în mine şi m-au susţinut. Îi mulţumesc şi echipei mele pentru că m-a ajutat. Turcia va avea întotdeauna un loc special în inima mea”, a afirmat el, scrie news.ro.

Sâmbătă, presa turcă a scris că tehnicianul echipei Beşiktaş, Şenol Guneş, a ajuns la un acord pentru preluarea conducerii naţionalei Turciei. Guneş a declarat apoi că ar vrea să revină la echipa naţională, însă după ce îşi va încheia contractul cu Beşiktaş, în această vară.

Citește și: Isărescu: ‘Noi nu putem să contracarăm deciziile BNR’

Mircea Lucescu se afla din 2017 la conducerea reprezentativei Turciei. De atunci, echipa Turciei a înregistrat patru victorii, şase remize şi şapte înfrângeri. Lucescu avea un salariu anual de 2.500.000 €, iar la despărțire a primit 600.000 €.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.