Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader CONFIRMĂ că Mircea Negulescu a depus DENUNȚ împotriva Laurei Codruța Kovesi: Ministrul vorbește despre mai multe plângeri

kovesi toader

Tudorel Toader confirmă că procurorul Mircea Negulescu, fost la DNA, a depus un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi! Inițial, presa a informat că la Parchetul General ar exista un dosar în care Negulescu este martor protejat și în care el ar fi depus un denunț împotriva fostei sale șefe. Negulescu a descris, pe 50 de pagini, cu lux de amanunte, absolut toate detaliile intervențiilor pe care Laura Codruța Kovesi le-a făcut în dosarele instrumentate de acesta.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Negulescu a infirmat ceea ce anunța presa. ”Referitor la știrea conform careia as fi martor sub acoperire intr un dosar deschis împotriva d nei Kovesi, mentionez ca aceasta știre este falsa in totalitate, rolul acesteia fiind de a dezinforma și de a alimenta un curent de opinie negativ la adresa reprezentanților actuali și fosti DNA. Aceasta știre induce in eroare in mod intenționat, încercând sa creeze aparente de tipul celor speculate deja și sa creeze ipoteze de cercetare penală absolut imaginare, lipsite de orice baza reala și autentica realității la care face referire. Accentuez faptul ca nu cunosc si nu detin informatii compromitatoare la adresa vreunei persoane din conducerea DNA.”, susține fostul procuror DNA.

Citește și: ÎNFIORĂTOR Momentul în care microbuzul intră în camion: Șoferul român făcea LIVE pe Facebook – ATENȚIE, IMAGINI 18+

Însă, surpriză! Negulescu a fost contrazis chiar de către ministrul Justiției. Tudorel Toader a afirmat că știe că Negulescu a depus denunț împotriva lui Kovesi. Și,, nu doar unul, dacă analizăm ce a spus Toader, ci mai multe.

”Dacă nu cu mult timp în urmă procurorul șef al DNA mergea la CSM să-i apere onoarea procurorului Negulescu, acum, procurorul Negulescu a fost exclus din magistratură, este urmărit penal pentru represiune nedreaptă și face chiar plângeri împotriva procurorului șef al DNA. Au început procurorii să-și arate, ei însiși, problemele din Sistem.”, a recunoscut Toader.

Citește și: CUTREMUR Vine APOCALIPSA pentru Laura Codruța Kovesi: Procurorul Mircea Negulescu, zis și Portocală, a depus DENUNȚ împotriva șefei DNA și e MARTOR ACOPERIT .


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.