Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Verișoara prințesei Diana s-a SINUCIS

stella tennant

Manechinul britanic Stella Tennant s-a sinucis după ce "nu s-a simţit bine mai mult timp", a confirmat familia sa, scrie BBC.

Într-o declaraţie, familia a afirmat că a fost "o chestiune de profundă durere şi disperare a noastră şi a simţit că este incapabilă să continue", scrie news.ro.

Citește și: Lovitură pentru Realitatea PLUS, după atacul la CTP! ‘O zdreanță, o gioarsă’

Tennant, care şi-a făcut un nume în modelling la începutul anilor 1990 pentru designeri precum Karl Lagerfeld şi Versace, a murit în decembrie, la cinci zile după ce a împlinit 50 de ani.

Familia ei s-a arătat "impresionată de mesajele de simpatie şi sprijin" pe care le-a primit.

Citește și: Ciprian Ciucu sare la gâtul lui Nicușor Dan: ‘Aștept să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie’

Tennant a fost "un suflet frumos, adorat de familia apropiată şi de prietenii buni, o femeie sensibilă şi talentată a cărei creativitate, inteligenţă şi umor i-a încântat pe mulţi", au spus membrii familiei.

Nepoata ducelui Andrew Cavendish, Stella Tennant a fost o verişoară îndepărtată a prinţesei Diana.

Citește și: Va merge Dana Budeanu la protestele demarate de polițiști împotriva Guvernului Cîțu? ‘Mă gândesc serios să o invităm’

Ea a debutat ca manechin în anii 1990 lucrând pentru fotograful Steven Meisel, înainte de a semna în 1996 un contrat de exclusivitate cu Karl Lagerfeld la Chanel.

Stella Tennant are "chipul şi atitudinea epocii noastre", a declarat într-o zi Karl Lagerfeld. "Ea nu corespundea strălucirii anilor '90. Ea este cu adevărat o frumuseţe pentru sfârşitul de secol", a mai spus el.

Citește și: Gabriela Firea s-a dezlănțuit: ‘Comisia Europeană arată că Guvernul Orban-Cîțu a dus România în groapa austerității! În guvernarea PSD, de fiecare dată, realitatea economică arăta mai bine’

De-a lungul celor aproape 30 de ani de carieră, ea a pozat pentru reviste prestigioase precum Harper's Bazaar şi Numéro. A colaborat cu versiunile franceză, britanică şi italiană a revistei Vogue. Aerul său androgin şi alura un pic punk i-au permis să se distingă între manechinele generaţiei sale.

A fost căsătorită din 1999 până anul trecut cu fotograful de origine franceză David Lasnet. Cei doi au patru copii.

Citește și: E oficial! Fostul ministru Costel Alexe primește marea lovitură de la DNA: Este acuzat de luare de mită și instigare la delapidare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.