Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olandezul Harrie Lavreysen, medaliat cu aur în proba de sprint la Mondialele de velodrom

www.gsp.ro
stadion velodrom Dinamo
Învingător şi în proba de keirin, joi, Lavreysen s-a impus în finală în faţa australianului Matthew Richardson (2-0), medaliat cu argint, în timp ce bronzul a revenit unui alt reprezentant al Australiei, Matthew Glaetzer, care a trecut de polonezul Mateusz Rudyk (2-0).

Lavreysen, campion olimpic la Tokyo, este primul ciclist care cucereşte patru titluri mondiale consecutive în proba regină de viteză, după legendarul japonez Koichi Nakano în 1986.

În proba cu eliminare, italianul Elia Viviani şi-a păstrat titlul mondial, impunându-se în faţa neozeelandezului Corbin Strong, medaliat cu argint, şi a britanicului Ethan Vernon, care şi-a adjudecat medalia de bronz.

În proba feminină de keirin, germanca Lea Sophie Friedrich şi-a păstrat, la rândul ei, titlul mondial, devansându-le pe japoneza Mina Sato şi pe olandeza Steffie van der Peet, medaliate cu argint şi, respectiv bronz.

În finala probei feminine cu adiţiune de puncte (100 de tururi, 25 km - 10 sprinturi), medalia de aur a fost cucerită de britanica Neah Evans cu 60 puncte, medalia de argint a revenit danezei Julie Leth cu 53 puncte, în timp ce bronzul a fost adjudecat de Jennifer Valente cu 51 puncte.

În cursa americană (200 tururi, 50 km - 20 sprinturi), francezii Benjamin Thomas şi Donavan Grondin au adus Franţei a treia medalie de aur cu 65 de puncte, întrecând Marea Britanie (Hayter, Wood) - 47 puncte, medaliată cu argint, şi Belgia (De Vylder, Van den Bossche) - 43 puncte, medaliată cu bronz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.