Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olt: Acoperişul Căminului cultural din Osica de Jos a luat foc

incendiu pompieri

Acoperişul Căminului cultural din comuna Osica de Jos a luat foc joi dimineaţa, zeci de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt acţionând în prezent pentru stingerea flăcărilor, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuş, la sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta cu flacără şi degajări mari de fum la acoperişul clădirii şi la bunurile din interior. 

La Osica de Jos acţionează 25 de pompieri cu trei autospeciale de stingere şi o autospecială de lucru la înălţime, la faţa locului fiind prezentă şi echipa operativă a ISU Olt.

Citește și: Avertizare METEO: Cod galben de ceaţă, burniţă şi polei în nouă judeţe, joi dimineaţa

"Echipaje din cadrul Detaşamentului Slatina, Detaşamentului Caracal şi de la Garda Osica de Sus acţionează în comuna Osica de Jos pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul căminului cultural din localitate. La faţa locului intervin peste 25 de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj SMURD, dar şi grupa operativă a ISU Olt. Incendiul se manifestă cu flacără şi degajări mari de fum, la acoperişul clădirii şi la bunurile din interior. Pompierii au reuşit localizarea incendiului şi acţionează pentru lichidarea acestuia", a precizat Victor Enuş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.