Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OLX Group intenţionează să cumpere brokerul de credite Kiwi Finance

techmag.co.ke
olx

OLX Group, prezent în România cu brandurile Olx, Storia şi Autovit.ro, intenţionează să cumpere brokerul de credite Kiwi Finance, aflat în prezent în portofoliul fondului de investiţii suedez Oresa, anunță MEDIAFAX.

Kiwi Finance a fondat de către Anca Bidian în 2003, iar în 2007 Oresa a achiziţionat pachetul principal de acţiuni al companiei. În cei 17 ani pe piaţă, Kiwi Finance a intermediat credite de peste 1,35 miliarde euro.

OLX Group, cu sediul central în Olanda, este prezent în peste 30 de ţări, iar în România deţine platformele OLX, Storia.ro şi Autovit.ro. Tranzacţia ar urma să fie încheiată până la finalul anului, după acordul Consiliului Concurenţei.

„Achiziţia Kiwi Finance vine ca rezultat al încrederii OLX Group în perspectivele de creştere a pieţei din România şi din dorinţa de a extinde serviciile oferite clienţilor noştri în zona de finanţare. Suntem siguri că am găsit partenerul ideal cu care să transformăm această viziune în realitate”, a declarat Marcin Urbanczyk, CEO OLX Group Europe.

Citește și: Joaca de-a atacarea la CCR - Demersul USR şi PNL în cazul Iordache, invalidat de Constituţie

OLX Group va fi unicul acţionar al Kiwi Finance, iar managementul brokerului de credite va rămâne neschimbat, Anca Bidian urmând să fie în continuare CEO.

„Această tranzacţie vine după mai multe proiecte de comunicare dezvoltate împreună cu platformele OLX Group în România, Storia.ro şi OLX Imobiliare. Suntem convinşi că avem cel mai bun partener pentru îndeplinirea obiectivelor noastre de creştere şi ne bucurăm că transformarea digitală a Kiwi Finance va fi susţinută de echipa locală a OLX Group”, a declarat Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.