Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omagiu legendarului Diego Armando Maradona. Autorităţile din Buenos Aires au dezvelit o placă comemorativă pe clădirea în care a locuit în anii '90

tripadvisor.com
maradona placa comemorativa

Autorităţile din Buenos Aires au adus un omagiu legendarului Diego Armando Maradona prin dezvelirea unei plăci comemorative pe clădirea de la intersecţiile străzilor Segurola şi Havana 4310, din cartierul Villa Devoto, în care a locuit în anii '90 fostul fotbalist, miercuri, cu câteva zile înainte de marcarea unui an de la dispariţia sa, informează agenţia EFE, citat de agerpres.

În intersecţia respectivă, botezată "Colţul lui Diego Armando Maradona", se află casa în care a locuit fostul star al fotbalului în anii '90, mai exact într-un apartament de la etajul 7.

După moartea lui Maradona, acest edificiu a devenit loc de pelerinaj pentru sute de fani, care au deplâns moartea acestuia şi au instalat altare în memoria lui.

Acest omagiu a fost promovat de deputatul Daniel Del Sol şi aprobat în unanimitate de Legislativul din Buenos Aires.

"Este un loc cultural pentru noi şi nu puteam rata ocazia de a recunoaşte prin această placă locul unde Diego Maradona a locuit împreună cu fiicele sale", a relatat deputatul.

Maradona, care suferea de probleme cu rinichii, ficatul şi inima, a murit la 60 de ani în urma unui infarct, pe 25 noiembrie 2020, la doar câteva săptămâni după o operaţie pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.