Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omrani rămâne la CFR Cluj

dincolodesport.ro
billel omrani

Gigi Becali aleargă de luni bune după transferul lui Billel Omrani (25 de ani), însă şansele ca atacantul francez al CFR-ului să ajungă la FCSB par inexistente, scrie Mediafax.

Noul antrenor al clujenilor, Edi Iordănescu, a dezvăluit că vârful i-a transmis deja că vrea ca viitorul său să fie legat de campioana Ligii 1 Betano.

FCSB forţează transferul lui Omrani încă din iarnă, iar lucrurile au luat o turnură complicată şi neaşteptată în momentul în care atacantul folosit titular de Dan Petrescu a transmis că semnătura de pe noul contract, valabil încă doi ani, ar fi falsificată. De atunci, situaţia a escaladat rapid, iar trei expertize grafologice au fost comandate pentru a stabili veridicitatea semnăturii. Două dintre ele au stabilit că semnătura este falsă, însă o nouă schimbare pare că s-a produs în ultimele săptămâni.

Citește și: Florin Prunea a reacționat: Este un om de o mediocritate cum rar mi-a fost dat să întâlnesc

Deşi părea că ar vrea să-şi continue cariera la clubul patronat de Gigi Becali, Omrani ar fi făcut "cale întoarsă". Cel puţin aşa a susţinut Edi Iordănescu (40 de ani), luni seară, în direct la Telekom Sport. Intrat în direct, tehnicianul a fost vizitat şi de Omrani, moment în care a fost nevoit să vorbească despre situaţia vârfului cu care pare că se înţelege deja foarte bine: "V-am adus un oaspete. Întrebaţi unde e. E aici şi nu vrea să plece! A venit la mine în cameră şi mi-a spus că nu vrea să plece", a spus Iordănescu Jr., la Telekom Sport.

Crescut de Marseille, Omrani a ajuns în Gruia în vara lui 2016, din postura de jucător liber de contract. De atunci a marcat 15 goluri şi a oferit nouă pase decisive în 61 de meciuri, iar în ultimul sezon a contribuit cu nouă reuşite şi cinci assist-uri la titlul câştigat de CFR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.