Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul care a aprobat creditul pentru moşia de la Nana nu mai e şeful bancherilor

ghetea

Şeful CEC Bank, Radu Gheţea, cel care a aprobat prin telefon împrumutul colosal de un milion de euro pentru fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor (ARB). Noul preşedinte este Sergiu Oprescu, preşedintele Alpha Bank.

"Adunarea Generală a Asociaţiei Române a Băncilor (ARB) reunită în şedinţă astăzi, 14 mai 2015, a votat componenţa Consiliului Director ca urmare a expirării mandatelor unor membri. Adunarea Generală a Asociaţiei a hotărât numirea lui Sergiu Oprescu în funcţia de preşedinte al Consiliului Director şi a lui Cătălin Vasile Pârvu, Gabriela - Ştefănia Gavrilescu, Luminiţa Delia Runcan în calitate de membri ai Consiliului Director", se arată într-un comunicat citat de Agerpres.

Adunarea Generală a Asociaţiei a hotărât numirea lui Radu Graţian Gheţea în funcţia de preşedinte de onoare al Asociaţiei Române a Băncilor. Conducerea executivă este asigurată de preşedintele executiv, Florin Dănescu.

Constituită în mai 1991 ca asociaţie profesională, Asociaţia Română a Băncilor are în prezent 39 de membri, instituţii de credit cu capital majoritar privat sau de stat, sucursale şi reprezentanţe ale unor bănci străine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.