Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul care a oferit Rise Project valiza cu documente Tel Drum s-a deconspirat - Este membru USR şi martor protejat la DNA (VIDEO)

sergiu valiza

Jurnaliştii de la Rise Project au prezentat, luni, un interviu cu bărbatul care le-a oferit în urmă cu un an cu celebra „valiză” cu informaţii despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum. Pe nume Sergiu, bărbatul locuieşte în Turnu-Măgurele, este membru USR şi are la DNA calitatea de martor protejat. Cu toate acestea, a fost de acord să apară public în interviul-reportaj realizat de Rise Project.

"Faceți cunoștință cu Sergiu, omul care ne-a adus #valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupări de crimă organizată. Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejată la DNA", precizează jurnaliştii Rise Project.

În interviul acordat Rise Project, omul cu valiza susţine că a oferit prima dată documentele jurnaliştilor, abia apoi le-a dus la DNA. Acesta contrazice cele susţinute de Liviu Dragnea la momentul respectiv, despre posibilitatea ca documentele să fi fost "scurse" în presă chiar de DNA.

O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, a anunţat, în noiembrie 2018, Rise Project, într-o postare pe Facebook, intitulată ##Teleormanleaks. Valiza conţinea mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.