Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul de afaceri Silvio Berlusconi dezminte o eventuală căsătorie cu actuala sa iubită în vârstă de 32 de ani

bbc.com
Silvio Berlusconi

Omul de afaceri Silvio Berlusconi, în vârstă de 85 de ani, care a fost de trei ori prim-ministru al Italiei, a dezminţit marţi seară printr-un comunicat zvonurile că ar urma să se căsătorească cu actuala sa parteneră, Marta Fascina, în vârstă de 32 de ani, şi deputată a partidului Forza Italia, relatează EFE.

"Relaţia de dragoste, stimă şi respect care mă leagă de doamna Marta Fascina este atât de profundă şi de solidă, încât nu are nevoie să fie formalizată printr-o căsătorie. Zvonurile care au apărut în presă nu sunt adevărate", a tranşat Berlusconi, într-un un comunicat, după ce ziarul Libero a publicat marţi că iubita sa are intenţia să se căsătorească cu el după peste doi ani de relaţie.

Totuşi, Berlusconi a anunţat o mare petrecere cu prietenii şi copiii săi pentru a sărbători relaţia sa cu deputata Marta Fascina, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, petrecerea va avea loc pe 19 martie pentru a "pecetlui o uniune", fără însă nicio valoare legală, doar afectivă, iar locaţia încă nu a fost stabilită. Deocamdată, Berlusconi a fost văzut sâmbătă pe stadionul echipei de fotbal pe care o deţine, AC Monza, schimbând un sărut cu Fascina.

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, el a postat o poză cu iubita sa mult mai tânără ca el, dar pe care nu pare grăbit să o ia de soţie, în ceea ce ar fi a treia sa căsătorie după cea cu Carla Dall'oglio şi Veronica Lario.

Corriere della Sera asigură într-un articol că cei cinci copii ai lui Berlusconi, Marina şi Piersilvio, Barbara, Eleonora şi Luigi "o consideră pe Fascina femeia potrivită pentru a asigura liniştea şi seninătatea tatălui lor". Problema ar fi dacă s-ar căsători, deoarece averea magnatului s-ar împuţina cu partea ce i-ar reveni acesteia ca moştenire.

Berlusconi şi Fascina şi-au început relaţia în 2020, când mass-media au publicat imagini cu cei doi într-o vacanţă în Elveţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.