Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Omul de la care se așteaptă soluția' vine în Parlament: a refuzat prima invitație

www.facebook.com
virgil popescu claudiu nasui

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este aşteptat luni la 'Ora Guvernului' în plenul Camerei Deputaţilor. Ieri, la Consiliul Național al PNL, premierul Florin Cîțu l-a catalogat pe Virgil Popescu drept ”omul de la care se așteaptă soluția la creșterea facturilor la energie”. 

Decizia a fost luată, săptămâna trecută, de Biroul permanent al Camerei, la solicitarea ministrului, care a cerut o reprogramare în data de 27 septembrie, după ce nu a putut fi prezent în plen în 15 septembrie, când a fost invitat iniţial, informează Agerpres. 

"Cu această ocazie le voi prezenta colegilor din Parlament mai multe detalii cu privire la schema de compensare şi, totodată, voi răspunde la toate întrebările care îmi vor fi adresate. (...) Îmi doresc să avem o dezbatere aplicată pentru ca împreună să găsim cele mai bune soluţii pentru români, care sunt afectaţi de costurile mari ale facturilor la energie electrică şi gaze naturale", a afirmat Popescu în scrisoarea transmisă Bp.

În 12 septembrie, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor l-a invitat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, la 'Ora Guvernului', pe tema facturilor la energie, la solicitarea grupului minorităţilor naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.