Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Victor Ponta a fost dat afară: Ciurel îşi ameninţă duşmanii

Laurentiu Ciurel

Omul lui Victor Ponta a fost dat afară. Laurenţiu Ciurel a fost demis de la conducerea Complexului Energetic Oltenia. Decizia a fost vitată în această seară de Consiliul de Supraveghere al instituţiei.

Omul lui Victor Ponta face un scandal imens în Gorj. Laurenţiu Ciurel îşi ameninţă duşmanii. Ciurel ştie şi cine va fi înlocuitorul său: Laurențiu Ciobotărică, actualmente directorul Diviziei Financiare din cadrul CEO. Consiliul de Supraveghere – din care fac parte şapte persoane – s-a întrunit în această după-amiază şi a dat acest vot. Laurenţiu Ciurel a fost revocat din funcţie deşi, conform mandatului, ar fi trebuit să rămână în funcţie până anul viitor. Noul ministru al Energiei, Victor Grigorescu, spunea în urmă cu câteva zile, că Laurenţiu Ciurel ar fi dispus să îşi dea demisia de la conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Citeşte şi: Marfă pentru DNA: O lege aflată la promulgare poate da lovitura fatală multor politicieni

Proiectul a fost introdus pe ordinea de zi a Consiliului de Supraveghere, noaptea trecută, la capitolul DIVERSE. Laurențiu Ciurel a luat foc.

,,Voi acționa în judecată și voi sta acasă pe bani mulți în cazul în care voi fi revocat. Acțiunea a fost întreprinsă de Fondul Proprietatea, cu care voi avea un proces pe 21 ianuarie și le voi cere despăgubiri de 100 de milioane de dolari pentru bețele puse în roatele companiei”, a spus Ciurel, conform tvsud.

Citeşte şi: Traian Băsescu este TERMINAT: Judec

ătorii au decis în cazul unui dosar de-al său

Ciurel este trimis în judecată în dosarul în care este implicat şi Victor Ponta, pentru trei infracțiuni de abuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite pentru altul, din care una în formă continuată. Potrivit DNA, Laurenţiu Ciurel a prejudiciat complexurile energetice Turceni şi Rovinari cu 5,6 milioane de euro, în urma activităților infracționale desfășurate în perioada 2007-2008.

Citeşte şi: Raed Arafat rupe tăcerea: Precizări de ULTIMĂ ORĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.