Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune impresionantă în Indonezia: militarii și polițiștii îl ucid într-un schimb de focuri pe cel mai căutat terorist

isiseurope.files.wordpress.com
razboi armata militar

Cel mai căutat militant al Indoneziei, cu legături cu gruparea Statul Islamic, a fost ucis, sâmbătă, în timpul unui schimb de focuri de armă cu militari şi poliţişti, în junglă, a anunţat armata indoneziană, potrivit AP, arată News.ro.

Doi militanţi au fost ucişi, unul dintre ei fiind Ali Kalora. Celălalt extremist ucis este Jaka Ramadan, a precizat Farid Makruf, conducător regional al armatei indoneziene.

Cei doi au fost împuşcaţi mortal în timpul unui raid a unei echipe de militari şi poliţişti în districtul Parigi Moutong din Sulawesi.

“Ali Kalora era cel mai căutat terorist şi lider al MIT” a spus Makruf, făcând referire la grupul Mujahedinii Indoneziei Orientale, care s-a declarat responsabil de uciderea mai multor poliţişti şi creştini.

În ultimele luni, operaţiunile forţelor de ordine s-au intensificat în Sulawesi în tentativa de a-i captura pe membrii reţelei teroriste, în special ţintă fiind Ali Kalora, liderul grupului.

Vezi și: Israel: Teheranul antrenează miliții din Yemen, Irak, Siria şi Liban

Kalora a reuşit să fugă de autorităţi mai mult de un deceniu. El a devenit liderul grupului MIT după ce Abu Wardah Santoso a fost ucis de armată în iulie 2016.

Foto: arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.