Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operaţiunea NUNTA declanşează 'nebunia': Dragnea a invitat TOŢI liderii PSD la nunta fiului său

profit.ro
valentin stefan dragnea fiu

Nunta fiului lui Liviu Dragnea, Valentin Ştefan, are loc duminică, 26 august, la Palatul Snagov. Evenimentul se anunţă a fi unul de amploare, pentru că preşedintele PSD a invitaţi toţi liderii partidului.

Potrivit unor surse politice, la nunta lui Dragnea junior au fost invitaţi toţi senatorii şi deputaţii PSD. Aceştia trebuie să confirme prezenţa la Grupul parlamentar. De asemenea, au fost invitaţi toţi miniştrii, preşedinţii de consilii judeţene, preşedinţii de organizaţii judeţene şi primarii de municipii. Practic, la nunta de la Snagov au fost invitaţi toţi membrii Consiliului Naţional al PSD. Exceptând cazurile excepţionale, este greu de crezut că vor exista lideri PSD care vor refuza invitaţia.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Ce boli grave ascund ameţelile

Tânărul milionar Valentin Dragnea (29 de ani) își va uni, așadar, destinul cu Gina Alexandra, fata pe care o iubește de mai bine de 5 ani. În ciuda faptului că juniorul deține un elegant restaurant pe malul Dunării, la Turnu Măgurele, acesta a ales pentru petrecere un loc Palatul Snagov. Ceremonia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Elefterie din Bucureşti.

Pe de altă parte, un eveniment intitulat "Mergem la nunta lui Dragnea Jr" a fost creat pe Facebook, și mai multe persoane susțin că vor merge, pe 26 august, la biserica la care are loc nunta fiului președintelui PSD, Liviu Dragnea. "Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să ii urăm „La mulți ani!”, cu executare! Atât lui, cât si lui „Daddy” Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toții la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toți greii din PSD si ALDE!", scriu organizatorii evenimentului pe Facebook.

În cel mai recent interviu, Liviu Dragnea a afirmat că nu şi-a pus problema amânării nunţii fiului său din cauza protestatarilor.

"Cum să-mi pun problema să amân nunta copilului meu? Cum să-mi pun această problemă? Nici vorbă! De ce să se anuleze nunta copilului meu? Vedeţi unde vrea să ducă Iohannis această ţară? Acolo vrea să o ducă Iohannis, aşa vrea să conducă România şi după 2019. Am stat 10 ani cu Băsescu şi vrea să mai stăm 10 ani cu Iohannis? Vedeţi unde suntem? Vreau să văd cât de departe vor ajunge aceşti indivizi, în frunte cu Iohannis. Vor primi răpuns pe măsură de la mine. Dacă ei au impresia că pot lua această ţară cu japca, se înşeală amarnic. PSD nu va lăsa ca România să fie condusă prin violenţă, să fie jegmănită de aceste structuri mafiote care îl au în frunte pe Iohannis", a declarat Dragnea la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Cum recunoști carnea de pui PROASPĂTĂ din supermarket .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.