Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operaţiunea tigaia: Procurorii DNA au avut parte de o surpriză

tigai

Pentru a arăta activitatea infracțională desfășurată de deputatul Sebastian Ghiță, procurorii DNA informat, în urmă cu o săptămână, că nu mai puțin de 300.000 de lei au fost folosiți pentru achiziționarea de pe piața neagră a unor tigăi, care au fost oferite ca mită electorală.

Vezi şi: Ghiță a dat șpagă TIGĂI pentru a cumpăra voturi pentru el și pentru Ponta

Vestea că "Operaţiunea tigaia" a ajuns în atenţia procurorilor l-a speriat pe unul dintre cei care au participat la împărţirea obiectelor de uz casnic în campania electorală. Potrivit surselor citate de observatorulph.ro, un cetăţean s-a prezentat la sediul DNA cu două tigăi, ca nu cumva să răspundă pentru faptul că ar fi distribuit alegătorilor tigăi electorale. Omul a povestit, cu nume şi prenume, cine i-a dat tigăile să le distribuie, unde le-a distribuit, iar la final a spus că din materialele electorale i-au rămas două tigăi. Acum, tigăile vor reprezenta probă în dosarul lui Sebastian Ghiţă.

Vezi şi: Fost ofiter SRI explica Operatiunea Tigaia din PSD: Prajeste-i pe pedelisti!

"Astfel, în concret, in campania electorală pentru alegerile parlamentare din anul 2012, când inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian a candidat și a câștigat un post în Camera Deputaților, o parte din banii 'economisiţi' în modalitatea arătată, în cuantum de 279.000 lei, au fost extrași și folosiţi pentru achiziţionarea de pe piaţa neagră de aşa zise materiale electorale (de exemplu tigăi), ce au fost utilizate pentru a detemina un număr important de persoane să il voteze. Pentru justificarea aparentă a cheltuielilor, au fost întocmite documente fictive prin intermediul societăților controlate, în concret  SC MEDIA FANTASY SOLUTION SRL Bucureşti", susțin anchetatorii.

Vezi şi: Directorul România TV, dus cu mandat la audieri la DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.