Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția detonează scandalul Gabriela Firea-Liviu Dragnea! Planul ascuns al primarului Capitalei: 'Și-a găsit inamicul perfect'

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

Preşedintele USR Bucureşti, Roxana Wring, intervine în scandalul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea, susținând într-o postare pe Facebook că lamentările primarului Capitalei au un singur scop, să-l forțeze pe liderul PSD să o excludă din partid. Astfel, potrivit Roxanei Wring, Gabriela Firea și-ar putea justifica eșecul la nivel edilitar.

„Lamentările Gabrielei Firea au un singur scop: să-l forțeze pe Liviu Dragnea să o excludă din PSD. Pentru că doar o astfel de excludere i-ar mai putea da actualului primar șansa justificării acestui eșec fără precedent la nivel edilitar. Gabriela Firea a eșuat în absolut toate problemele pe care ar fi trebuit să le rezolve. A eșuat în fluidizarea traficului, în rezolvarea problemei RADET, în îmbunătățirea transportului în comun, în îmbunătățirea calității aerului, în gestionarea spitalelor, în debirocratizare, în urbanism.

Black Cube se întărește. Un fost șef al Mossad intră în firma care a făcut 'deranj' și în România

O vreme, Gabriela Firea a dat vina pe Opoziție. Numai că e greu să ”vinzi” o astfel de idee atâta vreme cât PSD și ALDE au o majoritate confortabilă în Consiliu. Prin urmare, Gabriela Firea și-a găsit inamicul perfect: Liviu Dragnea.

Actualul primar speră să reediteze povestea mincinoasă, dar de succes care l-a propulsat pe Sorin Oprescu în urmă cu ceva ani. Cartea ”independentului” ar fi o ultimă încercare a Gabrielei Firea de a-și salva mandatul deja compromis.

Numai că, din toată această ecuație, lipsește un singur lucru: interesul public. Nimeni nu este interesat de războiul din PSD. Oamenii vor transport public de calitate și administrație modernă, vor un oraș funcțional în care să le placă să locuiască. Or, toate bătăliile Gabrielei Firea nu vor aduce nimic din ceea ce vor bucureștenii. Iată de ce cred că eforturile actualului primar de a muta discuția de pe zona administrativă pe cea politică sunt toxice și nu-i vor aduce niciun beneficiu. Eșecul mandatului Firea e atât de mare încât nici măcar antipatia publicului față de Liviu Dragnea nu îl poate acoperi.”, scrie Wring pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.