Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziţia, critici DURE după convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului

Inquam Photos / Octav Ganea
parlament

După ce Parlamentul s-a reunit în sesiune extraordinară pentru a discuta depre ordonanţele de urgenţă adoptate vineri de Guvernul Tudose, însă Liviu Dragnea şi-a delegat atribuţiile colegului său de partid, Florin Iordache.  Lucru care i-a deranjat la culme pe reprezentanţii Opoziţiei, care i-au adresat şefului Camerei Deputaţilor critici dure.

"Liderul PSD, Liviu Dragnea, arată un dispreț total față de instituțiile statului și tratează Parlamentul României ca pe o marionetă aflată la cheremul său și al intereselor de partid. A convocat un simulacru de sesiune extraordinară după care a plecat în concediu delegându-și atribuțiile colegului Florin Iordache.", au scris reprezentanţi ai USR pe pagina oficială de Facebook a partidului.

Citeşte şi: DNA ia cu asalt primăriile. Val de edili trimişi în judecată

De cealaltă parte, deputaţii PMP au susţinut că nu vor participa la şedinţa de plen convocată la ora 15,00.  

"Ieri după-amiază am fost convocaţi de către domnul Dragnea pentru o sesiune extraordinară. Constatăm, însă, un lucru ieşit din comun şi grav, pentru că singurul PSD-ist care s-a prezentat astăzi la muncă este domnul Iordache - omul bun la toate - şi ceilalţi lideri din conducerea Camerei Deputaţilor membri PSD stau bine mersi în vacanţă. În schimb, aici, mascarada continuă, motiv pentru care având în vedere că nu a existat cvorum în cadrul Biroului permanent, Puterea nu a reuşit să-şi asigure acest lucru, pentru că PSD-iştii stau bine mersi în vacanţă în frunte cu domnul Dragnea, nu vom participa nici de la ora 15,00 la mascarada numită sesiune parlamentară. Este o lipsă totală de respect faţă de cetăţenii care i-au votat pe aceşti PSD-işti şi o lipsă totală de respect faţă de această instituţie, motiv pentru care suntem profund indignaţi de acest comportament iresponsabil pe care îl manifestă PSD care conduce Parlamentul în momentul de faţă", a spus Eugen Tomac, la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: Traficanţi cu motorină, trimişi în judecată de DNA. Prejudiciu IMENS .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.