Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt cazuri noi de COVID-19 în judeţul Olt

Forbes
COVID coronavirus

Numărul cazurilor noi de COVID-19 din judeţul Olt a crescut, ajungând joi la 179, cu opt mai multe faţă de ziua precedentă, iar printre persoanele testate pozitiv pentru noul coronavirus se numără şi o asistentă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, potrivit directorului cancelariei prefectului, Andreea Asan.

Aceasta a precizat că asistenta a fost testată pozitiv la întoarcerea din concediu medical, conform procedurilor spitalului, şi nu ar fi avut contact cu pacienţii, potrivit agerpres.ro.

Citește și: El este noul director interimar al Unifarm! A picat examenul cu 5,50

Infectarea cu virusul SARS-CoV-2 a fost confirmată în ultimele 24 de ore şi în cazul a şase persoane care s-au prezentat la spital având simptome specifice, dar fără istoric de călătorie în zone de focar şi fără a fi contact cu vreun caz de COVID-19 confirmat anterior.

La nivelul judeţului Olt, de la începutul pandemiei, acesta este cel mai mare număr de persoane testate pozitiv în 24 de ore din rândul celor care au ajuns la spital cu simptome specifice COVID-19.

Un alt caz de infectare cu noul coronavirus, raportat joi, este o persoană contact de familie al unui angajat al Spitalului Corabia, testat pozitiv în zilele anterioare.

Citește și: Alexandru Rafila, adevărul despre manipularea testărilor! Există această posibilitate?

La Spitalul Corabia au fost confirmaţi cu noul coronavirus 11 angajaţi (doi medici, şase asistente, trei infirmiere) şi cinci contacţi de familie ai acestora.

În prezent, dintre persoanele confirmate cu COVID-19 mai sunt internate în spital 50, 119 s-au vindecat şi au fost externate, iar 10 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.