Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ora Pământului - Luminile vor fi stinse sâmbătă în Piaţa Sfatului şi în curtea Bisericii Negre

ora pamantului

Iluminatul public va fi oprit, sâmbătă seara, timp de o oră, în Centrul istoric al Braşovului, municipiul de sub Tâmpa alăturându-se astfel, şi anul acesta, celor 7000 de oraşe din întreaga lume care vor participa la Ora Pământului.

Conform unei informări transmisă de Primăria Braşov, în intervalul orar 20.30 - 21.30, iluminatul public va fi oprit pe mai multe străzi din zona istorică a oraşului, inclusiv în Piaţa Sfatului, în Curtea Bisericii Negre, în Piaţa Enescu şi în piaţeta de pe str. Sf. Ioan, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Florin Cîțu își încalcă una dintre marile promisiuni ale mandatului: pune cruce depolitizării

Pentru a sublinia şi mai mult modul în care comportamentul fiecăruia dintre noi influenţează viitorul planetei, în ultimele 15 minute ale Orei Pământului, literele de pe Tâmpa, iluminate în verde, se vor aprinde şi vor pulsa asemenea bătăilor inimii, a precizat sursa citată.

"Îi invit pe toţi braşovenii să se alăture evenimentului Ora Pământului şi să stingă luminile în casele lor timp de o oră, într-un gest simbolic prin care arătăm că ne preocupă protecţia mediului înconjurător şi a planetei pe care trăim. Cu această ocazie îi invit şi să participe la evenimentele online pe care le organizează ong-urile de profil. Cred că prin astfel de acţiuni de conştientizare vom reuşi să creştem masa critică a cetăţenilor dispuşi să îşi ia un angajament faţă de problemele de mediu", a declarat, potrivit sursei citate, primarul municipiului Braşov, Allen Coliban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.