Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim susține Referendumul pentru familie

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH), Ordin eminamente creștin, unic moștenitor și continuator legitim al spiritului și al tradițiilor Ordinului Templier medieval, susține cu fermitate practicarea virtuților creștine, apărarea Bisericii și promovarea învățăturilor Domnului IIsus Hristos pe tot Pământul. Ordinul nu promovează ideologii politice și nu se supune influenței nici unui partid.

Citește și: Dragnea a demarat 'Operaţiunea răzbunarea': Vâlcov, emisar în filialele rebelilor (surse)

Marele Priorat General Magistral al României cheamă pe toți Cavalerii și Doamnele din subordine să se implice activ și cu decență în mobilizarea cetățenilor de a participa la referendumul pentru revizuirea Constituţiei României, din data de 6-7 octombrie 2018, și de a acorda un vot pozitiv la întrebarea „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.

Facem apel la toți dreptmăritorii creștini din țara noastră să participe și să voteze cu „DA” la referendum. Totodată, îndemnăm pe toți românii care împărtășesc alte credințe, dar care și acestea promovează la rândul lor principii asemănătoare cu privire la definirea familiei, spre a participa la referendum și a acorda un vot pozitiv. Ne adresăm cu speranță celor care se declară atei, dar care îmbrățișează preceptele morale privind familia ca uniune între un bărbat și o femeie, să se alăture apelului nostru și să voteze cu „DA” la referendumul organizat în data de 6-7 octombrie. Nu în ultimul rând, ne adresăm și altor membri ai comunităților care se opun nemijlocit referendumului să-și manifeste, totuși, prin vot pozitiv opțiunea la acest scrutin. Acest gest ar putea reprezenta un licăr de speranță pentru mântuirea sufletului lor.

Ne exprimăm dorința și speranța ca acest demers să ducă la revizuirea Constituţiei României în forma adoptată de Parlament, demers care are rolul de a ne proteja, cel puțin pentru moment, de pericolul îndepărtării noastre de valorile creștine.

Non Nobis Domine, Non Nobis, Sed Nomini Tuo da Gloriam !”, se arată într-un comunicat remis de Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.