Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Neversea au vândut deja primele 10.000 de abonamente; joi după amiază, alte abonamente scoase la vânzare la un preţ special

Facebook Neversea
Neversea

Primele 10.000 de abonamente pentru ediţia de anul viitor a Festivalului Neversea din Constanţa au fost vândute, iar organizatorii pun la vânzare, de joi după amiază, alte abonamente la un preţ special.

Potrivit organizatorilor, primele 10.000 de abonamente, puse în vânzare miercuri după-amiază- pentru ediţia de anul viitor a festivalului au fost epuizate. Astfel, organizatorii scot la vânzare, de joi după-amiază, alte abonamente la un preţ special.

Citetește și: Micutzu și Dorian Popa feat. Shift, în topul celor mai populare clipuri pe YouTube în România

"Începând de joi, 6 decembrie, de la ora 15.00, toţi fanii pot cumpăra abonamente la un preţ special pentru cea de-a treia editie a festivalului Neversea. Acestea se pot achiziţiona cu 449 de lei plus taxe. Preţul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Sunt disponibile şi abonamentele VIP la preţul de 900 de lei plus taxe”, au precizat organizatorii.

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Neversea va avea loc între 4 şi 7 iulie, pe o plajă din Constanţa. Anul trecut, peste 210.000 de persoane au fost prezente în cele patru zile ale evenimentului muzical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.