Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oscar Damiani, impresarul portarului Ionuţ Radu, a anunţat că negociază transferul internaţionalului român la gruparea franceză Nice

Gsp
Ionuţ Radu

Oscar Damiani, impresarul portarului Ionuţ Radu, a anunţat că negociază transferul internaţionalului român la gruparea franceză Nice, anunță news.ro.

"Radu şi-a făcut datoria, a fost cel mai bun de la Genoa, apoi clubul a făcut alegerea, de aceea va pleca de acolo. Dacă e să fie rezervă, va fi în altă parte. Sunt la Nisa în acest moment şi clubul l-ar vrea, dar nu pentru şase luni, ci pentru cel puţin un an şi jumătate. Radu merită o echipă care să-l aprecieze", a declarat Damiani, la Radio Marte.

Citește și: Klaus Iohannis reacționează după ce a fost huiduit: Nu m-a deranjat. Fiecare roman are dreptul la opinia lui

Ionuţ Radu, 22 de ani, şi-a pierdut postul de titular la Genoa, după ce gruparea genoveză l-a împrumutat, la începutul acestei luni, pe Mattia Perin de la Juventus.

Radu este jucătorul echipei Inter Milano, el fiind împrumutat până la finalul sezonului la Genoa. El nu a lipsit niciun minut din poartea echipei genoveze, în primele 17 meciuri jucate în acest sezon, în Serie A.

Citește și: Vești pentru români! Apar noi modificări în Legea Pensiilor

Nice ocupă locul 11, în campionatul Franţei, cu 28 de puncte, după 20 de jocuri. La echipa antrenată de fostul internaţional francez Patrick Vieira, titularul postului de portar este argentinianul Walter Daniel Benitez, în vârstă de 26 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.