Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OTP Bank România a participat la cel mai mare credit sindicalizat acordat pe piaţa locală de real estate

OTP Bank
OTP Bank

OTP Bank România a participat la cel mai mare credit sindicalizat acordat pe piaţa locală de real estate, în valoare de 410 milioane de euro.

Conform unui comunicat al băncii, împrumutul sindicalizat a fost contractat de dezvoltatorul imobiliar Iulius, cu scopul de a susţine planurile de dezvoltare pe termen lung ale companiei.

"Să fim parte din cea mai mare tranzacţie din sectorul imobiliar local ne întăreşte poziţia pe piaţă şi ne susţine consolidarea portofoliului. Această finanţare reflectă o dinamică sănătoasă a pieţei şi încrederea investitorilor în mediul de afaceri local. Astfel de tranzacţii, planuri şi proiecte de investiţii confirmă capacitatea de cooperare în sectorul bancar în sprijinul companiilor active, care urmăresc să îşi atingă potenţialul de creştere", a declarat Gyula Fater, CEO OTP Bank România, potrivit Agerpres.

Alături de OTP Bank România S.A., instituţiile financiare implicate în proiect sunt Erste Group Bank AG, Banca Comercială Română S.A., Raiffeisenlandesbank Niederosterreich-Wien AG, OTP Bank Nyrt. Firma de avocatură Wolf Theiss a fost consultantul juridic care a furnizat cadrul legal pentru tranzacţie.

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezenţă foarte bună în Europa Centrală şi de Est, care oferă soluţii financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât şi corporate. Din 2019, OTP Bank trece printr-un amplu proces de transformare, prin care îşi propune să crească semnificativ pe segmentele de business şi, de asemenea, să creeze o experienţă mai bună pentru clienţi.

Banca ocupă locul 9, după active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, potrivit ultimelor date BNR. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors şi Fundaţia OTP Bank România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.