Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Otto Addo revine pe banca naţionalei Ghanei

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Tehnicianul germano-ghanez Otto Addo va fi, din vară, selecţionerul naţionalei Ghanei, dar până atunci el va îndeplini o funcţie de interimar, urmând să lucreze şi pentru echipa sa de club, Borussia Dortmund, care a anunţat acest lucru vineri, pe site-ul propriu, potrivit news.ro.

Otto Addo a condus echipa naţională a Ghanei în perioada februarie-decembrie 2022, mai întâi ca antrenor interimar, apoi, începând cu luna mai, ca antrenor plin. La Mondialul din Qatar, Addo a devenit primul antrenor ghanez care a obţinut o victorie la un turneu final al Cupei Mondiale (3-2 cu echipa Coreei de Sud), dar Ghana a ocupat ultimul loc în grupa H şi Otto Ado şi-a dat demisia după meciul din 2 decembrie cu Uruguay, pierdut de formaţia sa cu 0-2.

Şi în acest an, 2024, se va repeta povestea din 2022, Addo urmând să fie antrenor interimar până în vară, atunci când va semna un nou contract cu Federaţia ghaneză. În acest moment, Addo (48 de ani) va conduce Ghana în amicalele cu Uganda şi Nigeria, care se vor disputa în luna martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.