Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ousmane Dembele a fost dat în judecată pentru distrugerea apartamentului în care a locuit la Dortmund

www.101greatgoals.com
Ousmane Dembele FC Barcelona

Probleme nu se opresc pentru atacantul Barcelonei, Ousmane Dembele. De data aceasta jucătorul de 21 de ani este urmărit de trecut. Potrivit publicației Bild, francezul este dat în judecată de proprietarul apartamentului în care a locuit în perioada când juca la Borussia Dortmund informează mediafax.

Acesta îi cere lui Dembele 20.000 de euro pentru că a lăsat locuința într-o stare deplorabilă.

"Dembele arată lumii că este un dezordonat", a fost titlul notat Bild, care l-a și ironizat pe campionatul mondial: "Colegul lui Messi este un dezordonat".

Gerd Weissenberg le-a spus jurnaliştilor germani că a fost nevoit să facă plângere, pentru că fostul fotbalist al Borussiei a cauzat daune proprietăţii şi nu a finalizat contractul pe care l-a semnat. Mai mult decât atât, nu a predat cheile când s-a transferat la Barcelona, astfel că proprietarul a fost nevoit să schimbe toate încuietorile.

"Era mizerie şi mâncare peste tot. În frigider era mâncare stricată, printre dulapuri erau doar pungi de gunoi, iar pe parchet erau pete peste tot. În spatele uşii erau mai multe facturi neplătite, deci nu sunt sunt singurul", a declarat Weissenberg, pentru sursa citată.

Dembele a dat o petrecere în apartamentul din Dortmund la plecarea din Germania. În 2017, atacantul francez a lăsat dezastru în urma sa, articol publicat de aceeași sursă, Bild, în urmă cu un an.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.