Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șova, Vâlcov și toți urmăriții penal din PSD, informați de Ponta: Justiția, neinfluențată politic

ponta zambeste

În timp ce DNA cere arestarea fostilor ministri social-democrati Darius Valcov si Dan Sova, președintele PSD, Victor Ponta, spune, în raportul sau dupa 5 ani de mandat in fruntea partidului, ca 'nu vom tolera coruptia in jurul nostru', iar in ceea ce privește realizariile guvernarii PSD, Ponta mentioneaza "eliminarea influentei politice asupra Justitiei".

"Suntem partidul care face cele mai multe gesturi de reforma. Nu vom tolera coruptia in jurul nostru, ne modernizam Statutul, adoptam cele mai puternice reguli de integritate, pentru a arata ca am inteles votul romanilor", spune Victor Ponta, in raportul sau de activitate, comunicat catre Consiliul National al PSD.

De asemenea, in ceea ce priveste 'Raportul Guvernarii social-democrate', la capitolul 'Justitie', capitolul Justitie, Victor Ponta informeaza PSD ce a reusit partidul la guvernare: "Demascarea coruptiei PDL si trimiterea a sute de sesizari autoritatilor statului. Eliminarea influentei politice asupra Justitiei – PSD s-a tinut de cuvant in obiectivul de a feri Justitia de control politic".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.