Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Dănănae s-a întors la Ştiinţa: 'Așteptăm suporterii lângă noi'

ilfovsport.ro
minge fotbal

Adrian Mititelu a demarat în această vară un nou proiect după ce a decis să înscrie FC U Craiova 1948 în Liga 4. Patronul clubului din Bănie își dorește ca în trei ani să ajungă cu echipa sa în Liga 1 și vrea să își facă încă de pe acum o echipă puternică. E foarte posibil ca de la anul jucătorii lui Nicolo Napoli și Ovidiu Turcu să ajungă în Liga 3, unde FC U se va confrunta cu CSU II, echipa lui Mihai Rotaru.

După primele două etape echipa lui Mititelu se află pe primul loc în Liga 4. Patronul continuă achiziţiile şi a efectuat un nou transfer. Oltenii au semnat un contract cu fostul internațional dar și jucător la FC Universitatea Craiova, Ovidiu Dănănae, conform fanatik.ro.

Ovidiu Dănănae a confirmat informația: „Am semnat cu echipa mea de suflet. Simt că am o datorie morală față de acest club și față de suporterii acestei echipe. Am venit la FC U cu inima deschisă. Momentan am semnat pe un singur an, dar eu vreau să ajung cu Știința noastră în Liga 1.

 

M-a durut sufletul pentru tot ce i s-a întâmplat în 2011 generației mele. Domnul Mititelu făcuse atunci o echipă puternică, dar și acum în Liga 4 am găsit la FC U niște băieți minunați și sunt sigur că vom face lucruri frumoase împreună. Așteptăm suporterii în număr cât mai mare alături de noi la meciurile din Liga 4″.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.