Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pachete de stereotaxie la prețuri speciale. Descoperă promoțiile lunii la SANADOR!

spitalul clinic sandor

SANADOR oferă pacienților discounturi și prețuri speciale pentru o serie de servicii medicale, de la testarea pentru virusul SARS-CoV-2, până la ședințe de tratament oncologic realizate cu ajutorul celor mai performante echipamente medicale disponibile la acest moment.

La Centrul Oncologic SANADOR, stereotaxia (radioterapia stereotaxică și radiochirurgia) se realizează cu ajutorul unui accelerator liniar de ultimă generație, TrueBeam STx, produs de Varian, lider mondial în domeniu. Acesta permite administrarea unor doze mari, semnificative de radiație, cu o precizie extremă, într-o singură ședință (în radiochirurgie) sau într-un număr limitat de fracții (radioterapie stereotaxică), la nivelul tumorilor de mici dimensiuni, obținând distrugerea acestora prin necroza celulelor neoplazice și protejarea țesuturilor sănătoase.

Până la 30 aprilie 2021, SANADOR pune la dispoziția pacienților cu neoplazii pachete de stereotaxie la prețuri speciale. Alegerea pachetului de stereotaxie se face la indicația medicului radioterapeut cu competență în stereotaxie, în urma evaluării dosarului pacientului, tratamentul recomandat fiind întotdeauna personalizat. Află mai mult.

SANADOR, partenerul medical de încredere al pacienților în lupta cu noul coronavirus, oferă acces la efectuarea tuturor tipurilor de teste uzuale pentru detectarea infecției cu SARS-CoV-2 sau a răspunsului imun al organismului la infecție, respectiv la vaccinare. Cel mai performant test pentru detectarea virusului SARS-CoV-2, testul RT-PCR, este disponibil la un preț special până la 31 mai 2021: doar 245 de lei.

Până la 30 aprilie 2021, pacienții pot beneficia și de un discount de 25% la dozarea anticorpilor neutralizanți (anti-spike RBD). Anticorpii neutralizanți sunt cei care împiedică pătrunderea virusului SARS-CoV-2 în celulele umane, iar testarea acestora este relevantă atât pentru persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19, cât și pentru persoanele care au trecut prin infecția cu noul coronavirus.

Pachetul de evaluare post-COVID, util pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2, cu forme ușoare și medii și care au fost în autoizolare la domiciliu, beneficiază, de asemenea, de un preț special. Experiența primului an de pandemie a demonstrat că și această categorie de pacienți poate avea afectări organice serioase, fără simptomatologie clinică, de aceea specialiștii SANADOR au conceput un pachet complet și complex de analize și investigații pentru evaluarea post-COVID.

Descoperă promoțiile lunii la SANADOR!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.