Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pacient care suferea de turberculoză, găsit spânzurat în toaleta Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași

msn.com
deces covid mort decedat spital pacient autopsie

Un pacient de 61 de ani care suferea de tuberculoză s-a spânzurat în toaleta secţiei exterioare din Bucium a Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, unde se afla internat de câteva săptămâni.

Managerul spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, Radu Crişan Dabija, susţine că pacientul era în evidenţele unităţii medicale din 2014 şi că în ultimii ani a avut mai multe internări, conform news.ro.

În cursul zilei de marţi, bărbatul s-a spânzurat în baia din incinta secţiei exterioare Bucium a spitalului de Pneumoftiziolgie din Iaşi.

"Este o zi extrem de tristă pentru spitalul nostru şi suntem afectaţi. Un pacient diagnosticat cu tuberculoză multidrog rezistentă a ales să îşi pună capăt zilelor în toaleta din secţia exterioară din Bucium. Este vorba despre un pacient în evidenţa spitalului din 2014 cu tuberculoză, cu multiple internări şi recăderi. A fost internat în secţia IV din 15 februarie şi era încă pozitiv la testele din sputa pentru tuberculoză, fiind considerat contagios", a afirmat managerul spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, Radu Crişan Dabija.

El a precizat că pacienţii Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi beneficiază săptămânal de asistenţă din partea psihologului spitalului.

Poliţiştii ieşeni au deschis dosar penal în acest caz, urmând a fi efectuată şi o necropsie.

"Astăzi, 12 aprilie, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 61 ani a fost găsit inconştient intr-o unitate medicală din municipiul Iaşi, ulterior fiind constatat decesul acestuia. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei", au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.