Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pacienții sunt impresionați de condițiile excelente din acest spital de recuperare medicală

Radu Pop
Spitalul Sfântul Sava
Spitalul Sfantul Sava

Spitalul de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava”, din Pantelimon, Ilfov, reușește să impresioneze pacienții și pe familiile acestora prin condițiile excelente pe care le oferă, atât în privința terapiilor, cât și în ce privește condițiie de cazare și hrană.

În numai 6 ani de existență, spitalul a depășit numărul de 5.000 de pacienți recuperați medical, cele mai multe dintre cazuri fiind grave și foarte grave, cărora nu li se mai dădeau șanse că ar mai putea merge vreodată.

Anul trecut, am suferit două operații: una pentru hernie de disc, alta pentru o fractură la picior. După cea de-a doua intervenție, m-au adus la Spitalul ”Sfântul Sava” pentru recuperare. Nu eram în stare să mă așez în pat, să îmi ridic piciorul bolnav, decât ajutându-mă de piciorul sănătos. Acum nu se mai pune problema, umblu prin cameră, merg cu bastonul, merg cu cadrul, deci mă deplasez bine.

Terapeuții sunt tineri extraordinari, se ocupă îndeaproape de fiecare pacient. Mă însoțesc de la fizioterapie, la sală, de la sală în cameră, să am eu siguranța că nu cad, deși nu se pune problema. Sunt niște oameni deosebiți. Aici este un mediu extraordinar.

A venit cumnatul meu, care e profesor universitar și avocat. A fost încântat de condițiile pe care le-a văzut aici, la ”Sfântul Sava”. Este locul cel mai bun, după părerea mea, pentru oamenii care suferă un accident de circulație sau la locul de muncă ori un AVC (n.n. accident vascular cerebral), să se recupereze. Este un mediu extraordinar", spune Victor Pașca, pacient al Spitalului de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava”, din Pantelimon.

content-image

Spitalul de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative ”Sfântul Sava”, din Pantelimon, Ilfov este un centru de excelență, cu peste 40 de specialiști în kinetoterapie și fizioterapie. Aici se găsesc aproape 100 dintre cele mai performante echipamente de recuperare medicală, considerate astfel la nivel mondial. Cele mai multe dintre acestea sunt inovative, fiind aduse în premieră în România.

Programul de recuperare este intensiv, cu mai multe ședințe în fiecare zi, în funcție de patologia pacienților. Procedurile de recuperare medicală se efectuează fără pauze pentru sărbătorile legale, astfel încât exercițiile să aibă continuitate și eficiență, iar recuperarea să fie cât mai rapidă posibil, în funcție de tipologie.

Internarea se face în saloane de 2 și 3 paturi, fiind incluse și 3 mese pe zi. Hrana pacienților este mereu proaspătă preparată în bucătăria proprie.

content-image

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

http://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.