Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pădurea din România, despre care se spune că ascunde un portal magic spre altă lume: Turiștii beau din izvorul energiei și al potenței / Video

Foto: tinutulzimbrului.ro
padurea de argint

Pădurea din România, despre care se spune că ascunde un portal magic spre altă lume: Turiștii beau din izvorul energiei și al potenței

Există o pădure în România în care se spune că este ascuns un portal magic care ar duce într-o altă lume. Locul este cunoscut în rândul pasionaților de paranormal.

Pădurea de Argint este pădurea din România despre care se spune că ascunde un portal care te poate duce într-o altă lume. Aceasta se află la marginea satului Săcărâmb din Munţii Metaliferi, anunță antena3.ro.

Ea a devenit cunoscută în rândul pasionaților de fenomene paranormale

Ea a devenit cunoscută în rândul pasionaților de fenomene paranormale după au fost semnalate aici mai multe fenomene neobișnuite. Localnicii din apropiere spun că aud în fiecare noapte zgomote care seamănă cu bătăile într-o tablă de fier însoţite, ritmic, de bubuituri puternice.

Cu toate acestea, niciuna dintre relatări nu a putut fi susținută cu dovezi foto sau video. Înainte de anii '90, mai mulţi specialişti de la Institutul de Fizică din București au făcut măsurători în cadrul acestei păduri. Aceștia au verificat nivelul radiațiilor, al magnetismului și au luat probe de sol și plante.

Localnicii susțin că unii dintre cercetători le-ar fi spus acestora că este ceva ieșit din comun și că aparatele lor de măsurare au fost date peste cap. Turiștii se opresc să bea apă din izvorul energiei și al potenței

Mulți cred că locul reprezintă un portal către altă dimensiune, prin intermediul căreia extratereștrii vizitează planeta noastră, însă nimic nu este dovedit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.