Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până la urmă s-a aflat: Legătura secretă dintre Liviu Dragnea și Barack Obama

Liviu Dragnea

Abia acum s-a aflat care este legătura secretă dintre Liviu Dragnea și cel mai puternic om al planetei, Barack Obama! Ambii au, în birou, aceeași statuie!

Citește și: Sorin Roșca Stănescu, dezvăluiri din PSD: Dragnea l-a umplut de scuipat, a avut loc rocada nebunilor

Liviu Dragnea a declarat, joi, după numirea sa la şefia interimară a partidului, că nu şi-a schimbat biroul pe care îl avea în sediul PSD, încăpere în care păstrază o statuie Broncho Buster şi un scopion.

Întrebat dacă mai păstrează în biroul său statuia Broncho Buster, similară celei care se află în Biroul Oval de la Casa Albă, Liviu Dragnea a confirmat acest lucru, provestind cum a ajuns aceasta în biroul său şi le-a permis jurnaliştilor să meargă să o vadă.

"Da, am o statuie, istoria (ei - n.r.) nu este foarte complicată. Mi-a spus cineva odată, în curtea PSD, că acea statuie, care este extrem de frumoasă şi are o istorie a ei, poate fi luată de pe soclu de oricine (...) şi atunci am luat-o şi am pus-o la mine în birou, pentru protecţie", a afirmat Liviu Dragnea.

Statuia Broncho Buster este aşezată, în biroul lui Dragnea, lângă drapelul ţării.

Tot în încăperea pe care o foloseşte când vine la sediul PSD din Bulevardul Kiseleff nr. 10, Liviu Dragnea păstrează şi un scorpion conservat, de mărime medie, simbolul zodiei în care s-a născut.

Biroul pe care îl foloseşte Liviu Dragnea a atras atenţia presei încă din anul 2011, când statuia, Broncho Buster, primită de Ion Iliescu în 1995, în urma unei vizite în SUA, a fost luată din curtea partidului şi aşezată în această încăpere, scrie mediafax.ro

Înainte de ajunge în biroul lui Liviu Dragnea, statuia Broncho Buster a fost expusă timp de 16 ani în curtea PSD, fără să nască întrebări legate de istoria sa.

sursa foto: gandul.ro

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.