Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică în România: Suspiciune de corona virus la Sălaj

Agerpres
doctori virus coronavirus

O femeie este izolată la domiciliu după o călătorie în China, conform oficialiilor Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj. Românca este angajată a unei companii din Cluj-Napoca, iar recent a luat parte la un program de training în Beijing, potrivit stirilekanald.ro.

O femeie din Sălaj este izolată la domiciliu din cauza virusului ucigaș. Victima coronavirusului lucrează pentru o companie din Cluj și a fost nevoită să meargă în Beijing.

„Beijingul nu este o zonă afectată de coronavirus, dar pentru că în avionul cu care s-a întors a fost în contact cu alte persoane, am luat decizia să izolăm persoana la domiciliu", a precizat Ligia Marincaş, directorul DSP Sălaj.

Citește și: Băsescu, în Parlamentul European, despre migranți: ‘Avem obligația să preluăm copii din insulele grecești în toate statele’

Directoarea a menționat că în prezent, femeia este monitorizată zilnic de către medici şi că până acum nu a manifestat niciun simptom de boală.

Până în prezent, în România nu s-a confirmat niciun caz de infecţie cu coronavirus, susţin reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.